Reunió amb el conseller d'Empresa i els responsables de Fox Head
Reunió amb el conseller d'Empresa i els responsables de Fox Head

La seu europea de l'empresa americana de roba esportiva Fox Head s'instal·la a Barcelona

L'empresa americana de roba d'esports de risc Fox Head instal·larà la seva seu europea a Catalunya. La celebració dels "Ics Games", d'esports de risc, a Barcelona, ha motivat aquesta iniciativa que generarà 46 llocs de treball. El director general de Fox Head, Matthieu Bazil, ha afirmat que Barcelona és "una ciutat única a Europa i molt atractiva".

RedaccióActualitzat
L'empresa de roba i equipament esportiu nord-americana, Fox Head, instal·larà la seva seu europea a Catalunya. La companyia ha invertit 2,5 milions en les instal·lacions ubicades a la privíncia de Barcelona i contractarà a 46 persones per a treballar-hi.

Així ho ha anunciat el director general de Fox Head europe, Matthieu Bazil, que s'ha reunit amb el conseller d'Empresa i Ocupació Francesc Xavier Mena que s'ha mostrat orgullós, en declaracions als mitjans, de la notícia que segons ells "confirma els atractiuS que té Catalunya" per a les empreses estrangeres.

L'empresa tèxtil, que s'especialitza en esports de risc, s'instal·larà al polígon industrial Mas Blau de Prat de Llobregat i estarà operativa a partir del mes de desembre, tot i que la plantilla es posa a treballar la setmana vinent. Un dels factors determinants per escollir aquesta localització és que l'any que ve se celebraran a Barcelona els "Ics Games" considerats els Jocs Mundials de l'esport de risc.

La inauguració oficial del comerç serà el maig del 2013 coincidint amb la celebració dels "Ics Games" a Barcelona, una "ciutat única a Europa i molt atractiva" segons ha declarat Bazil, que ha ha assenyalat que un dels elements que han ajudat a prendre la decisió ha estat el seu fàcil accés als països als quals la companyia vol arribar d'Europa i l'Orient mitjà. Els principals mercats de Fox Head són Alemanya, Àustria o França i l'empresa buscarà expandir-se en aquests països i créixer en els menys madurs que actualment són Espanya, Rússia i Itàlia.

Des de principis d'any, s'han aconseguit 34 projectes d'inversió estrangera a Catalunya, que es tradueixen en 200 milions d'euros i 600 llocs de treball.

Anar al contingut