Vista del meteorit que ha caigut als Urals
Vista del meteorit que ha caigut als Urals
Barcelona

Els conductors russos, caçadors d'imatges

RedaccióActualitzat
Un meteorit ha solcat el cel dels Urals aquest divendres al matí i ho hem pogut reviure arreu del món, un cop i un altre, des d'angles i situacions diferents, gràcies als milers de gravacions fetes i distribuïdes a la xarxa pels conductors russos que han estat sorpresos pel fenomen. "Què passa?", s'han preguntat alguns lectors del 324.cat. "A Rússia tothom sabia què passaria i han sortit de casa amb la càmera preparada per a l'esdeveniment?"

La Laura Galván, una usuària del portal, ens donava la resposta: "Des de fa uns quants anys, a Rússia hi ha molta estafa. La gent que va caminant pel carrer se't pot tirar a sobre el cotxe perquè paguis tu...". I és per això que un elevadíssim nombre de conductors ha optat per instal·lar-se al vehicle una càmera per gravar tot el que passi i fer-ho servir, si convé, com a defensa en un judici. Un altre usuari, en Jordi, afegeix que, de fet, "és una imposició de les asseguradores".

Aquest cop ha estat l'espectacular trajectòria d'un meteorit el que han captat milions de conductors russos, però no és el primer cop que les càmeres dels cotxes alimenten telenotícies. L'últim va ser no fa ni dos mesos, quan un avió de passatgers va sortir de la pista a Moscou per una fallada en els sistemes de frenada. Cinc persones van morir en l'accident. Aquest cop, no s'han hagut de lamentar víctimes.
Anar al contingut