Atletisme

Els atletes ugandesos s'imposen en la 90 edició de la Jean Bouin

Els atletes ugandesos han dominat en la categoria professional a la 90 edició de la Jean Bouin. Soyekwo Tibet en homes i Rebecca Chepteguei en dones han estat els guanyadors.

Actualitzat

Domini dels atletes ugandesos en la categoria professional de la 90 edició de la Jean Bouin, en què s'han imposat tant en homes com en dones. Soyekwo Kibet ha guanyat després de deixar enrere en la pujada de la tercera i última volta del circuit de Montjuïc el seu compatriota Dikson Huru i el marroquí del F. C. Barcelona Ilias Fifa. Kibet ha completat els 9 quilòmetres i 900 metres amb un temps de 29 minuts i 48 segons. En dones la victòria ha estat per a la també ugandesa Rebecca Chepteguei, que ha trigat 22 minuts i 6 segons a fer la dues voltes al circuit (6,6 quilòmetres).

En la categoria Open David Martínez ha estat el primer a completar el recorregut de 10 quilòmetres per Barcelona. L'esportista del Club Atlètic Manresa s'ha imposat en el clàssic barceloní amb un temps de 30 minuts i 47 segons. Només 6 segons després ha arribat l'especialista en curses de muntanya Just Sociats. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Sandra Asín, que ha completat els 10.000 metres en 37 minuts i 1 segon.

També en categoria Open, però en la distància de 5 quilòmetres, José Luis Blanco ha guanyat en categoria masculina amb un temps de 15 minuts i 4 segons. En dones la victòria ha estat per a l'exprofessional Elisa Elilli. La meta d'aquesta distància reduïda estava situada a l'Arc de Triomf, el lloc on va acabar la Jean Bouin fins als anys 60. La cursa ha batut en aquesta edició un rècord de participació, amb més de 17.000 inscrits, d'ells 15.000 en categoria Open (13.000 en la distància llarga i gairebé 2.000 en els 5 quilòmetres).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut