Barça

Bartomeu insisteix que no convocarà eleccions i anuncia una remodelació profunda de l'equip

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista en exclusiva a TV3 que l'únic objectiu ara és acabar la temporada de la millor manera possible. De cara al futur immediat, el president blaugrana ha assegurat que no es convocaran eleccions anticipades, i que tampoc hi haurà una revolució però sí una remodelació profunda. Bartomeu també ha dit que, en general, s'està sent molt injust amb Leo Messi.

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista en exclusiva a TV3 que l'únic objectiu ara és acabar la temporada de la millor manera possible i ha insistit que no es convocaran eleccions anticipades a final de temporada. "No hi haurà dimissions i no hi haurà eleccions. Nosaltres som una junta directiva que ens van votar el 2010, tenim un projecte que acaba el 2016 i l'estem portant a terme al llarg d'aquest temps. Ens queden encara dos anys i amb molta il·lusió seguirem endavant. Per tant no hi haurà eleccions", ha assegurat amb rotunditat.

Remodelació profunda sí, revolució no

El president blaugrana ha avançat que no hi haurà una revolució però sí una remodelació profunda a l'equip liderada per l'actual director esportiu Andoni Zubizarreta. "Aquí tothom parla de revolució però no serà una revolució però sí que serà una remodelació profunda del futbol que és el que toca fer en aquests moments. Les decisions que tenim preses no les podem comunicar i hem d'esperar que passi el temps", ha explicat.

Injustos amb Messi

Bartomeu també ha dit que, en general, s'està sent molt injust amb Leo Messi i ratifica que l'actual junta directiva confia amb ell per liderar el club els pròxims anys. "Crec que estem sent injustos amb Leo Messi perquè és el jugador que ens ha portat a aquests triomfs els últims anys. Ell ha liderat l'equip, ho ha fet molt bé i no tenim cap mena de dubte que seguirà liderant el futur del club. És un jugador jove, és el millor del món i per tant confiem plenament en ell", ha afirmat. "No li estem oferint un nou contracte sinó una modificació del contracte actual. Té contracte fins al 2018 però li volem fer una millora perquè és necessari que la tingui per adaptar-nos al moment actual del futbol", ha afegit.

Respecte pel Tata Martino

Sobre el futur entrenador, Bartomeu ha demanat respecte per la feina del Tata Martino i no ha confirmat la seva continuïtat la temporada que ve a la banqueta blaugrana. "El Tata Martino el respectem molt, tenim cinc partits molt importants per acabar la temporada, hem de seguir estant a prop dels líders per si defalleixen. Això és el que li hem demanat i la seva responsabilitat. Un cop passin els dies parlaré personalment amb ell d'altres temes. Ara, donar-li aquest suport i que tingui aquest suport per poder treballar".

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut