Celrà

Segon robatori en un mes en un magatzem d'un polígon de Celrà

Segon robatori en un mes en un magatzem d'un polígon de Celrà on els lladres havien robat un camió, unes hores abans, perquè sembla que coneixien el lloc i sabien que el magatzem estava tancat i sense vigilància

RedaccióActualitzat

Segon robatori en un mes en un magatzem d'un polígon de Celrà, al Gironès. Els lladres havien robat un camió unes hores abans i han entrat a la nau amb la tècnica del "butrón". Sembla que coneixien el lloc i sabien que el magatzem estava tancat i sense vigilància durant uns dies per les vacances de Setmana Santa.

Poc abans de les sis del matí s'ha disparat l'alarma de la seu de l'antiga Tabacalera de Celrà, on ja han robat unes quantes vegades en poc temps, l'última tot just fa unes setmanes, a principis de març.

Tot i que l'edifici té càmeres de seguretat, no s'ha pogut evitar el robatori, perquè aquesta vegada els han entrat per una nau veïna, que està tancada, sense activitat i per llogar.

Segurament, el fet que la policia hagi trigat menys de deu minuts després d'haver-se activat l'alarma, ha fet que no s'emportessin més material, perquè, un cop fet el gran forat a la paret, han carregat en un altre vehicle, directament, palets amb cartrons de tabac que hi havia a la nau.

La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra, que han muntat un ampli dispositiu, no descarten fer detencions en les pròximes hores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut