Barcelona

Les mones sobiranistes i les castelleres s'incorporen a les tradicionals aquest Dilluns de Pasqua

Aquesta Pasqua es consumiran unes 600.000 mones a un preu mitjà que ronda els 35 euros el quilo. Les quatre colles castelleres de la ciutat de Tarragona són protagonistes de diverses mones

RedaccióActualitzat

Els catalans s'han menjat unes 600.000 mones de Pasqua entre aquest diumenge i Dilluns de Pasqua. Els passtissers han elaborat mones per a tots els gustos i totes les butxaques, i amb els personatges de moda. Els preus són semblants als de l'any passat, però les mides són més petites.

Com a novetat, les mones sobiranistes i les castelleres s'han incorporat com a protagonistes de les figuretes de xocolata. Concretament, les quatre colles castelleres de la ciutat de Tarragona -colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Xiquets del Serrallo- s'han alçat com a protagonistes a la pastisseria Conde, que les ha ideat formant un pilar de quatre.

Els personatges d'animació de pel·lícules infantils com "Frozen" i "Avions", de sèries juvenils com "Violetta" o "Monster High", a més dels clàssics Hello Kitty, i les estrelles de futbol són les altres estrelles.

"Les mones són en general més petites, i tot i que està previst que les vendes augmentin un 2% aproximadament, els ingressos per als pastissers seran inferiors", ha explicat el president del Gremi, Joan Turull, que ha indicat que el preu mitjà d'una mona per a una família de quatre persones pot oscil·lar entre els 30 i els 80 euros.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut