Santos, Pagès i Villaró s'han apuntat a la moda de les "selfies".
Santos, Pagès i Villaró s'han apuntat a la moda de les "selfies".
Barcelona

Els escriptors es troben en el tradicional esmorzar de Sant Jordi

RedaccióActualitzat

Un hotel a escassos metres de la plaça de Catalunya ha acollit el tradicional esmorzar d'escriptors i editors amb motiu de la diada. S'hi han pogut veure cares molt conegudes i que estaran al llarg de tot el dia signant llibres als carrers de la capital catalana. 

Hi havia cares molt conegudes de TV3 com Martí Gironell, el periodista esportiu Arcadi Alibés, Jaume Barberà o Ramon Gener, presentador del programa "Òpera en texans".

Els polítics han tingut la seva representació de la mà de la líder d'UPyD, Rosa Díez, o Iñaki Anasagasti, del PNB. L'exdirector del diari "El Mundo" Pedro J. Ramírez ha estat un altre dels convidats que han aixecat més expectació. 

Altres assistents han estat Araceli Segarra, la monja sor Lucía, que ha presentat el llibre "A Dios rogando", Asha Miró, Pilarín Bayés, Rafael SantandreuGaspar Nández, Juanjo Sáez o Empar Moliner, entre molts d'altres.  

I abans, "selfie" de guardonats

Abans d'aquesta trobada literària, la pastisseria Farga ha estat punt de trobada dels guardonats Care Santos (Premi Ramon Llull ), Vicenç Pagès (Premi Sant Jordi ) i Albert Villaró (Premi Josep Pla), tots tres contents de poder viure el Sant Jordi "des de l'altre costat de la parada". Santos, Pagès i Villaró s'han apuntat a la moda de les "selfies", les autofotos i han immortalitzat d'aquesta manera un Sant Jordi que per ells serà probablement un dels més especials.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut