Icones de serveis de missatgeria instantània a la pantalla d'un "smartphone". (Foto: Reuters)
Icones de serveis de missatgeria instantània a la pantalla d'un "smartphone". (Foto: Reuters)
Nova York

WhatsApp arriba als 500 milions d'usuaris

El segon lloc del rànquing de les majors aplicacions de missatgeria instantània l'ocupa Line amb 350 milions d'usuaris actius, seguida de la xinesa WeChat, que suma 272 milions d'usuaris.

RedaccióActualitzat

L'aplicació de missatgeria WhatsApp ja té 500 milions d'usuaris actius a tot el món, tal com ha revelat la mateixa companyia en el seu blog: "Gràcies a tots els 500 milions de persones d'arreu del món que són usuaris actius regulars de WhatsApp".

Aquesta xifra rècord d'usuaris es dóna poques setmanes després de la compra de l'aplicació per part de Facebook per 19.000 milions de dòlars. En els últims mesos ha crescut sobretot al Brasil, l'Índia, Mèxic i Rússia.

Tot i la compra per part de Facebook, la companyia continuarà oferint un producte de missatgeria diferenciat de la xarxa social. Entre els projectes de futur hi ha la incorporació d'un servei de trucades gratuït

Els usuaris fan servir WhatsApp cada dia per enviar més de 700 milions de fotografies a tot el món i cent milions de vídeos.

El principal competidor de l'empresa nord-americana és l'app de missatgeria instantània japonesa Line, que compta amb 350 milions d'usuaris actius, i  WeChat, fundada a la Xina, es situa en tercer lloc del rànquing al sumar 272 milions d'usuaris.

 

Anar al contingut