Un agent de la unitat canina buscant en un dels llocs on l'assassí diu que va deixar una de les bosses.
Un agent de la unitat canina buscant en un dels llocs on l'assassí diu que va deixar una de les bosses. (Foto: ACN)
Girona

L'assassí confés d'una dona desapareguda a Girona fa un any diu que va ser un accident mentre mantenien relacions sexuals

L'homicida la va matar mentre mantenien relacions sexuals i després va esquarterar el seu cos en vuit parts

RedaccióActualitzat

Un home detingut a Madrid per l'assassinat d'una jove danesa ha confessat en la seva declaració davant el jutge que va ser també l'autor d'un altre homicidi: el d'una dona de Girona que estava desapareguda des del 23 d'octubre de l'any passat.

Segons la versió de l'assassí, la mort d'aquesta dona va ser un accident mentre mantenien relacions sexuals amb pràctiques d'asfíxia. L'homicida, un belga de 33 anys, ha explicat en la seva declaració davant el jutge que a finals d'octubre del 2013 ell i el seu company de pis van conèixer la víctima, de 41 anys, en un bar proper al seu pis, al carrer Pare Coll.

Segons la seva versió, la nit que va matar la dona tots tres van estar bevent i consumint grans quantitats de cocaïna en aquell establiment, i després van decidir continuar a casa dels homes. El company del criminal se'n va anar a dormir i va deixar víctima i agressor a soles.

Va ser llavors quan, segons el detingut, van començar a mantenir relacions sexuals hipoxifíliques de forma consentida, però es va excedir i la va matar. En veure que la víctima ja no respirava, l'assassí va decidir desfer-se del cadàver.

Seguint el relat del criminal, va agafar el cos de la dona sense vida i el va esquarterar a la banyera en vuit parts amb un ganivet de grans dimensions. Va repartir el cadàver en bosses i, a partir del migdia, va anar-les portant en moto a diferents zones boscoses properes a la ciutat. També va llançar el matalàs i el ganivet, i va repintar les parets del pis.

Tres setmanes després, l'assassí va marxar cap a Madrid, on ha estat vivint fins que la policia el va detenir per estrangular i cremar una jove danesa.

Una comitiva judicial ha recorregut els llocs on, segons la declaració del criminal, va llançar les bosses per mirar de trobar el cos amb l'ajuda dels gossos de la unitat canina.

Anar al contingut