Hollywood, pagaments, sou, cobrar, Downey, Robert Downey, The Rock, Bradley Cooper, Leonardo Di Caprio, Lian Neeson,  Chris Hemsworth, Christian Bale
L'actor Robert Downey Jr. mostra les mans cobertes de ciment durant la cerimònia de l'esplanada del Teatre Xinès Grauman, a Hollywood (Foto: Reuters)

Els actors més ben pagats de Hollywood

Robert Downey Jr. és l'actor de Hollywood més ben pagat, seguit de l'exlluitador 'The Rock' i Bradley Cooper, que completen el podi de les estrelles que superen els trenta milions de guanys a l'any.

RedaccióActualitzat

L'actor Robert Downey Jr. és l'actor més ben pagat de Hollywood per segon any consecutiu, segons la llista de la revista "Forbes", que li estima uns guanys de 55,5 milions d'euros del juny del 2013 al juny del 2014. Els papers de protagonista de les sagues milionàries "Iron Man" i "Los Vengadores" li garanteixen el lideratge d'aquest singular rànquing. Segons "Forbes", Downey Jr. guanya 75 milions de dòlars per pel·lícula, una mica més de 55 milions d'euros. La segona part de "Los vengadores" i la tercera de "Sherlock Holmes" són algunes de les produccions d'aquest actor que estan pendents d'estrenar-se.

El segon actor de Hollywood més ben pagat és l'exlluitador Dwayne Johnson, 'The Rock', un dels protagonistes de la franquícia "Fast and Furious" i de "G.I. Joe", amb uns guanys de 38,5 milions d'euros.

Bradley Cooper es situa en la tercera posició i arriba a la llista de "Forbes" per primera vegada amb una recaptació de 34 milions durant aquest any, gràcies a la trilogia de 'Resacón' sumada als papers de prestigi de 'La gran estafa americana' i 'El lado bueno de las cosas'.

En la quarta posició trobem el protagonista d'"El Lobo de Wall Street" i cinc cops nominat a l'Oscar Leonardo DiCaprio, que ha guanyat 28,9 milions amb el film de Martin Scorsese.

L'australià Chris Hemsworth, protagonista de 'Thor', el segueix amb 27,4 milions facturats, que de ben segur ampliarà amb l'estrena de 'Cybor'.

En la sisena posició, Liam Neeson. Aquest veterà segueix fent-se d'or. Ha guanyat 26,6 milions enguany, i està a punt d'estrenar 'Taken 3'.

Ben Affleck, tot i no ser el pròxim Batman tal i com va anunciar, sí que és el setè actor més ben pagat de Hollywood, amb 25,9 milions. El que sí que ha estat Batman -i també Moisès a la pel·lícula de Ridley Scott-, Christian Bale, empata amb Affleck.

Les posicions nou i deu són per a Mark Wahlberg i Will Smith, amb 23,7 milions cadascun. Tanquen la llista dels 10 primers actors de Hollywood en l'aspecte econòmic.

Anar al contingut