L'Hospitalet de Llobregat

Usuaris, treballadors i veïns de Bellvitge celebren que la direcció "reculi" en el tancament de llits

Fonts de la direcció del centre neguen a l'ACN que hagin fet marxa enrere i afirmen que les decisions es prenen segons les necessitats

Redacció/ ACNActualitzat

Usuaris, treballadors i veïns de l'Hospital de Bellvitge han rebut amb aplaudiments que la direcció del centre hagi "reculat" en el tancament de llits.  Creuen que ho han aconseguit gràcies a la seva lluita. Així ho ha assenyalat el portaveu de la Junta de Personal, Ramon Montoya, davant més d'un centenar de persones concentrades a les portes del centre mèdic.

"Jo crec que la feina que estem fent tots junts, treballadors, familiars, usuaris i associacions de veïns és molt important i estem aconseguint coses. Si lluitem i ens organitzem es poden aconseguir moltes coses."

Montoya ha enumerat les unitats que s'han reobert i les que ja haurien d'estar tancades segons la planificació d'estiu, però on encara hi ha pacients. Aquest és el cas de la 3.1, on tres malalts es neguen a ser traslladats.

Tot i això, fonts de l'hospital consultades per l'ACN han negat cap pas enrere i afirmen que la situació actual de Bellvitge és de normalitat. Defensen que la gestió d'un centre és "complexa i dinàmica, segons les necessitats".

Anar al contingut