El Tobotronc d'Andorra
Imatge d'arxiu de l'atracció andorrana del Tobotronc
Andorra

Un jutge considera que els usuaris del Tobotronc han de ser conscients del risc i desestima una demanda per accident

Decepció de l'associació "No més accidents al Tobotronc" d'Andorra per una sentència que desestima una demanda per accident perquè considera que els que van al Parc de Naturlàndia han de ser conscients del risc

RedaccióActualitzat

Decepció de l'associació "No més accidents al Tobotronc". El Tobotronc és una atracció que travessa un bosc de Sant Julià de Lòria al Parc de Naturlàndia d'Andorra, després de la sentència d'un jutge andorrà que desestima una demanda interposada contra els responsables de l'atracció. De fet, la secció civil del Tribunal de Batlles -nom que reben els jutges a Andorra- considera que les persones que participen en aquest tipus d'activitats han de ser conscients de la possibilitat de tenir accidents i del risc que comporta tot plegat.

Marc McKey, el pare d'una nena que fa uns anys va tenir un accident en aquesta atracció i que va estar a punt de perdre un peu, ha lamentat la decisió judicial. I és que la sentència posa al mateix sac les atraccions dels parcs i els esports d'aventura.

McKey, que té una demanda interposada, assegura, però, que són dues qüestions ben diferents i es mostra convençut que si l'accident hagués passat a Catalunya, tot hauria anat diferent perquè, com a mínim, aquí es precinten les atraccions i es revisen. A Andorra, critica, tornen a funcionar l'endemà dels accidents.

Anar al contingut