La líder d'UPyD, Rosa Díez.
La líder d'UPyD, Rosa Díez.
Madrid

Díez descarta col·laborar amb Ciutadans en les properes eleccions

La líder d'UPyD rebutja la proposta de Sosa Wagner de teixir acords amb Ciutadans en els propers comicis i nega les acusacions de l'eurodiputat de pràctiques autoritàries dins del partit

RedaccióActualitzat

La líder d'UPyD, Rosa Díez, ha rebutjat la proposta de l'eurodiputat del seu partit, Francisco Sosa Wagner, de teixir acords amb Ciutadans de cara a properes eleccions. En una entrevista a RNE, Díez ha descartat que el seu partit col·labori directament amb C's i es presentin conjuntament a unes eleccions.

A més, ha criticat les formes de Sosa Wagner, per haver fet la proposta en un article en un diari, i assegura que no va defensar aquesta postura en el congrés del partit el novembre passat, quan els militants ja van rebutjar qualsevol coalició amb el partit d'Albert Rivera.

La líder d'UPyD també ha negat les acusacions de Sosa Wagner de pràctiques autoritàries i antidemocràtiques a UPyD i ha recordat que no l'han sancionat tot i que ha trencat dos cops la disciplina de vot.

La resposta de Díez arriba l'endemà que C's va assegurar que està obert a col·laborar amb UPyD de cara a pròximes eleccions per contribuir a la regeneració política.

Anar al contingut