Southampton

La Interpol busca un nen anglès malalt que els pares van treure de l'hospital

El nen, de cinc anys, té un tumor cerebral, no es pot moure, no pot parlar i porta un sistema d'alimentació artificial amb bateries que estan a punt d'acabar-se

RedaccióActualitzat

La Interpol ha llançat una alerta mundial per localitzar un nen britànic de cinc anys que té un tumor cerebral. Els seus pares se'l van emportar dijous de l'hospital on l'estaven tractant, a Southampton, al sud del Regne Unit.

El nen, Ashya King, no es pot moure i tampoc es pot comunicar verbalment. També necessita alimentació artificial i es tem que la bateria del sistema d'alimentació s'estigui esgotant. Si no rep atenció mèdica, la seva vida corre perill.

Se sap que els pares van pujar amb el nen, i els seus sis germans, en un ferri a Portsmouth, al sud del Regne Unit, i que van arribar al port francès de Cherbourg.

La policia de Hampshire ha dit avui que potser són a l'Estat espanyol i que podrien viatjar fins a Marbella, perquè tenen vincles a la zona.

Els pares són Testimonis de Jehovà, però l'oficina de premsa d'aquesta organització no ha confirmat que la seva decisió tingui motivacions religioses.

La policia ha fet un tuit aquest dissabte per dir que pot ser que la família sigui a Espanya i demana que es retuitegi perquè arribi al màxim de gent possible:


 

Anar al contingut