Sol, més núvols i alguns ruixats

Avui serà un dia molt similar a ahir, però amb petites novetats. Tindrem la visita de més núvols i potser, caldrà obrir el paraigua en alguns punts del Pirineu oriental. L'ambient serà xafogós a la costa, i cap calorada intensa a l'interior.

Actualitzat

La típica borrasca d'estiu situada al centre peninsular farà la guitza al nord del País Valencià i al litoral català amb molts núvols que arribaran des del Mediterrani

Sol o núvols. Catalunya la tindrem dividida en dos tipus de temps, serè o cobert. Per un costat, a tramuntana feble del matí permetrà que llueixi el sol a les comarques gironines. En canvi, el vent humit de sud portarà núvols des del mediterrani cap a la façana litoral de Tarragona i Barcelona que deixarà el cel força cobert. De tots aquests núvols no es descarta alguna gota. A la tarda, els núvols del litoral es trencaran una mica, però en creixeran de nou al Pirineu oriental, on cauran alguns ruixats febles.

Temperatures amb pocs canvis. La pujada o baixada de les temperatures no vindrà de la mà de cap aire fred o càlid que arribi, anirà directament relacionada amb la presència o absència de sol. D'aquesta manera, si els núvols al migdia han guanyat terreny cap a l'interior, aleshores les màximes es quedaran més curtes en les zones amb cel cobert. Les temperatures més altes del dia podran tocar els 35 ºC a Ponent i al nord de la Ribera d'Ebre.

I els pròxims dies...

Tot indica que l'atmosfera es mourà una mica, sobretot a les tardes. De dijous a dissabte, els matins semblen tranquils. Però arribat el migdia, creixeran nuvolades i descarregaran alguns ruixats, preferentment al Pirineu. Ja donarem més detalls. Les temperatures perdran algun grau tot i mantenir-se per la banda alta del termòmetre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut