Un vehicle del Servei d'Emergències Mèdiques
El Servei d'Emergències Mèdiques va donar l'avís als Mossos
Lloret de Mar

Detinguda la filla de la dona greument ferida dissabte a Lloret

Els Mossos han pogut determinar la implicació de la filla en els fets, després que afirmés que la seva mare havia caigut accidentalment per les escales

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut la filla de la dona que dissabte passat va resultar greument ferida a Lloret de Mar després que el seu gendre la copegés fortament al cap amb un objecte contundent. Tot i que, en un primer moment, els investigadors van pensar que l'agressor havia tirat la sogra per les escales -perquè la filla va dir que la seva mare havia caigut accidentalment-, la investigació ha permès determinar que les ferides estan causades per un cop amb un objecte contundent. 

Segons han explicat els Mossos, els fets van tenir a les 07.30 hores de dissabte passat a casa de la víctima, una dona txeca, de 54 anys, al carrer Lleida de Lloret de Mar, quan, per causes que es desconeixen, el detingut l'hauria colpejat al cap.

En un primer moment, quan els investigadors van arribar al domicili, va haver-hi certa confusió sobre qui podia ser l'autor dels fets, i sobre què hauria passat, per les informacions aportades per la filla, que hauria dit que la seva mare va caure accidentalment.

Però, gràcies a la col·laboració dels metges, que van descartar que les ferides fossin compatibles amb una caiguda per les escales, la investigació va apuntar de seguida cap a la parella de la seva filla, de 33 anys, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Els Mossos van seguir investigant i han pogut determinar la implicació de la filla, també de nacionalitat txeca i de 30 anys, en els fets, i per aquest motiu aquest dilluns a la nit se la va detenir també com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

Tots dos han passat aquest migdia a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Blanes.

Per la seva banda, la víctima, que va ser atesa en un primer moment per sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser evacuada amb un traumatisme cranioencefàlic a l'Hospital Doctor Trueta de Girona.

La dona s'està ingressada en la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Trueta amb pronòstic greu, segons han informat fonts del centre.

Anar al contingut