Collint bolets

Els Bombers localitzen sans i estalvis quatre boletaires extraviats

Els equips d'emergència busquen ara una excursionista que s'ha perdut per la zona de Montferrer i Castellbò

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han localitzat els dos boletaires que s'havien perdut aquest dimecres a la Vall de Valira i a Alfara de Carles. Es tracta d'una dona de 71 anys a qui la família li havia perdut la pista cap a les 11 del matí. Ha estat localitzada a les 18.34 hores al poble d'Anserall. Presentava símptomes de fatiga però estava totalment sana i estàlvia. A Alfara de Carles ha estat un particular qui ha localitzat el boletaire perdut al refugi del Mont Caro. En concret, l'home es trobava al Barranc de Regatxol i també estava sa i estalvi.

Un cop localitzades aquestes dues persones, els Bombers busquen des de primera hora de la tarda una excursionista a la zona de Montferrer i Castellbò. La dona es troba perduda en una pista forestal als voltants de Sant Joan de l'Erm, on hi té aparcada l'autocaravana en què viatja. Els Bombers han estat alertats a les 19.27 hores pel marit de l'excursionista.

També a primera hora de la tarda, els Bombers han rebut l'avís d'un altre boletaire amb dificultats a Isona i Conca Dellà. L'home explicava que havia caigut mentre buscava bolets, que li costava caminar i que no trobava el camí de retorn al seu cotxe. Els Bombers l'han trobat unes tres hores després.

Als volts de les sis de la tarda, una dona ha informat els Bombers que el seu home tenia problemes per trobar el seu vehicle. Immediatament s'ha activat la recerca per terra i aire quan, pocs minuts després, l'home contactava amb la seva esposa per telèfon per informar-li que ja havia trobat el camí de retorn. Com que la recerca ja s'havia activat, els Bombers han continuat a la zona fins que una hora després l'home ha estat localitzat.

Anar al contingut