El camió de l'equip Epsilon, al Dakar. (Foto: Epsilon Team)
El camió de l'equip Epsilon, al Dakar. (Foto: Epsilon Team)
París

En llibertat el tercer català empresonat a França en relació amb el camió del Dakar carregat de droga

David Oliveras ha estat sis mesos a la presó i ha sortit sense fiança, però haurà de comparèixer davant del jutge un cop es posi data al judici per narcotràfic

RedaccióActualitzat
La justícia francesa ha deixat en lllibertat amb càrrecs David Oliveras, l'úlltim dels tres catalans que van ser detinguts i empresonats a França quan es va descobrir que el camió que conduïen, i que tornava del Dakar, portava amagada gairebé una tona i mitja de cocaïna. 

Oliveras, director de l'equip Epsilon, ha estat sis mesos a la presó i ha sortit sense fiança, però haurà de comparèixer davant del jutge un cop es posi data al judici per narcotràfic

David Oliveras va ser detingut a Granollers per ordre de la Interpol i extradit posteriorment a França. Els altres dos detinguts, Xavi Mora i Jordi Bañeres, eren els ocupants del vehicle i els van arrestar a França. Tots dos van ser alliberats després de ser un mes a la presó, un cop la justícia francesa va concloure que no tenien cap vinculació amb el delicte.

Mora i Bañeres col·laboraven amb l'equip Epsilon, fundat per David Oliveras l'any 1987 i especialitzat a donar suport logístic als principals equips participants en el Dakar. La seu és a la Roca del Vallès.
Anar al contingut