L'autor de la massacre. (Foto: EFE)
L'autor de la massacre. (Foto: EFE)
Florida

Un home mata a trets sis néts seus i la seva filla, i després se suïcida, als Estats Units

L'autor de la massacre ja havia protagonitzat diversos incidents de violència domèstica a la seva casa de Bell, a l'estat nord-americà de Florida

RedaccióActualitzat

Un home de 51 anys ha matat aquesta nit a Florida, als Estats Units, sis néts seus i també la seva filla. Els nens tenien entre tres mesos i deu anys. Els fets han passat al poble de Bell, de només 350 habitants. Don Charles Spirit, un home amb antecedents penals que ja havia protagonitzat diversos incidents de violència domèstica, ha tirotejat la seva família i ha matat la majoria dels seus néts i la seva filla. Després del tiroteig, l'assassí ha trucat a la policia i els ha explicat el que havia fet. Quan els agents han arribat, l'autor de la massacre s'ha suïcidat.

Aquest tiroteig és un dels episodis més violents que s'han viscut els últims anys a Florida, on la possessió d'armes ha estat sempre motiu de polèmica. Aquest estiu es va aprovar en aquest estat nord-americà una normativa que impedeix als metges preguntar als seus pacients si tenen armes a casa seva. Si ho fan, els metges poden rebre una multa de 10.000 dòlars o, fins i tot, se'ls pot retirar la llicència. Cada any hi ha més de 7.000 nens hospitalitzats als Estats Units per lesions d'armes de foc, de les quals una tercera part són accidentals. Hi ha mig miler de morts anuals de menors de vint anys.

Anar al contingut