Més sol sense fer net del tot

L'estabilitat es refermarà una mica més a casa nostra i això es traduirà en una clara millora del temps. Tot i així, a la tarda tornarà a haver-hi alguns ruixats al Pirineu. L'ambient serà suau, amb màximes superiors als 25 ºC.

Néstor GómezActualitzat

El temps millorarà i l'estabilitat guanyarà una mica més de terreny, però encara hi haurà prou condicions atmosfèriques perquè a la tarda descarreguin alguns ruixats. Les línies d'inestabilitat, a poc a poc, marxaran mediterrani endins.

Sol, mala visibilitat i ruixats. El matí serà tranquil, amb restes de ruixats de matinada a l'àrea del delta de l'Ebre. El temps serà assolellat, amb mala visibilitat per boires i boirines al prelitoral, interior i alguns fons de vall del Pirineu. A partir del migdia creixeran nuvolades i descarregaran alguns ruixats al Pirineu i, localment, al prelitoral. A la resta del país el cel estarà variable, amb bones estones de sol a la plana de Lleida.

Ambient suau. Les temperatures mínimes baixaran i les màximes pujaran. El matí serà més fresc que no pas altres dies, amb valors inferiors als 10 ºC al Pirineu. Sense cap entrada d'aire fred ni càlid, les màximes mantindran els valors dels últims dies. Els valors més alts pujaran lleugerament per sobre dels 25 ºC.

I els pròxims dies...

Els ruixats no acabaran de marxar del tot i encara n'apareixeran. Les temperatures es mantindran molt uniformes, sense canvis, fins ben entrada la setmana que ve.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut