Després del desallotjament, hi ha hagut moments de tensió entre els Mossos i alguns manifestants.
Després del desallotjament, hi ha hagut moments de tensió entre els Mossos i alguns manifestants.
Barcelona

Els Mossos desallotgen una acampada davant la delegació del govern espanyol

Unes 200 persones s'havien concentrat al vespre per protestar contra la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre la consulta

RedaccióActualitzat

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dimarts al vespre davant de la delegació del govern espanyol a Barcelona per protestar contra la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre la consulta.

Amb crits que instaven les institucions catalanes a la "desobediència" en cas que la consulta es prohibeixi definitivament, la intenció inicial dels concentrats, molts dels quals han arribat procedents de la concentració de la plaça de Sant Jaume, era acampar-hi fins al 9 de novembre. Al voltant de les deu de la nit, però, els Mossos han retirat la vintena de tendes de campanya que els manifestants havien plantat amb la intenció de passar-hi la nit.

La CUP ha fet una crida a través de les xarxes socials per sumar-se a l'acampada davant la delegació i, un cop desallotjada l'acampada, ha convocat a una nova concentració al mateix lloc aquest dimecres a les set del vespre.

 

 

Anar al contingut