Magatzems Vall, a Platja d'Aro, tancarà a principis del 2015. (Foto: Magatzems Vall)
Magatzems Vall, a Platja d'Aro, tancarà a principis del 2015. (Foto: Magatzems Vall)
Platja d'Aro

Tanca Magatzems Vall de Platja d'Aro després de 52 anys d'activitat

L'empresa tancarà a principis del 2015, després de la campanya de Nadal. En el seu lloc s'hi instal·larà una macrobotiga de la marca de moda Mango

RedaccióActualitzat

Magatzems Vall, els grans magatzems de referència durant anys a les comarques de Girona, tancarà les portes a principis del 2015, segons ha avançat el "Diari de Girona". Al seu lloc s'hi instal·larà una macrobotiga de la marca de moda Mango.

El tancament  s'efectuarà un cop acabada la campanya de Nadal. La família Vall, propietària dels magatzems, ha estat qui ha pres aquesta decisió, tot i que no ha especificat els motius concrets d'aquest tancament. El sindicat CCOO, majoritari en el comitè d'empresa, ha assegurat que intentarà negociar el possible traspàs de la plantilla a Mango.

Magatzems Vall va obrir l'any 1958, fundat per Pere Vall. La família, que ja tenia una perfumeria a la Ronda de Sant Pere de Barcelona, va comprar el terreny a Platja d'Aro. Inicialment, el comerç era una perfumeria que també comercialitzava souvenirs, aprofitant el turisme que començava a arribar a la Costa Brava. Anys més tard, els magatzems es van convertir en l'equivalent a El Corte Inglés de les terres gironines, ja que va incorporar seccions de moda, electrodomèstics, espots, llibreria i parament per a la llar.

Tot i que en els darrers anys havien sorgit molts rumors sobre un possible tancament de Magatzems Vall arran del creixement d'altres superfícies comercials al voltant de la localitat de Platja d'Aro, l'empresa sempre els havia desmentit. Fins i tot, en una entrevista a Costa Brava TV amb motiu del cinquantè aniversari de la companyia, els responsables mostraven confiança en el futur i en el relleu generacional al capdavant del negoci familiar.

Aquest relleu, però, finalment no es durà a terme. Magatzems Vall tancarà a principis de l'any que ve després de 52 anys d'activitat comercial.

Anar al contingut