L'accident de Pol Espagaró ha estat espectacular. (Foto: EFE)
Motociclisme

Àlex Márquez manté opcions de campionat, malgrat una caiguda; Pol Espagaró és dubte per una fractura al peu

Márquez ha caigut en els entrenaments oficials de Moto3 i sortirà des de la segona fila en la cursa de Moto3, mentre Jack Miller ha fet la "pole". En MotoGP, accident espectacular de Pol Espargaró, que s'ha fet una fractura en un peu i serà dubte per a la cursa.

Actualitzat

Al Gran Premi de Malàisia, la matinada d'aquest dissabte, s'han disputat els entrenaments oficials de Moto3, on el català Àlex Márquez, que diumenge sortirà des de la segona fila de l'engraellat (cinquè), té opcions de proclamar-se campió del món de la cilindrada petita. Tot i això, el de Cervera ha caigut, sense conseqüències, quan faltaven uns minuts per a l'acabament d'aquesta classificació. Aquest fet l'ha aprofitat l'australià Jack Miller per aconseguir el primer lloc de la graella. No ha estat una bona sessió per a Isaac Viñales, que s'ha classificat vuitè, i encara menys per a Àlex Rins, dissetè. En la cursa, la lluita serà aferrissada, tant als llocs del davant com al darrere, on s'esperen remuntades.

Pel que fa a MotoGP, en els entrenaments lliures, el vallesà Pol Espargaró ha caigut amb la seva Yamaha i s'ha fracturat el segon metatarsià del peu esquerre. L'accident ha estat força espectacular. El petit dels Espargaró ha caigut en el segon revolt del circuit i tot seguit s'ha calat foc a la moto. Ara els metges, veient l'abast de la lesió, hauran de decidir si demà sortirà o no a competir. Qui no podrà córrer és Andrea Iannone, que ha estat declarat "no apte" a causa de la lesió que es va fer en els primers entrenaments.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut