Dues noies fent la gigaenquesta a les portes d'un pis a Lleida
Dues noies fent la gigaenquesta a les portes d'un pis a Lleida
Lleida

Lleida, epicentre de l'últim gran acte de la Gigaenquesta, que es farà fins al 9-N

55.000 voluntaris participen en aquesta campanya, que s'allargarà fins al 9N i que ja ha arribat a la majoria de municipis de Catalunya

RedaccióActualitzat

S'ha fet l'última jornada multitudinària, amb acte públic, de la Gigaenquesta que organitza l'ANC. Lleida ha estat l'epicentre de la mobilització que s'ha organitzat en una cinquantena de poblacions.

A la campanya "Ara és l'hora" s'hi ha sumat l'acció "País groc", que ha cobert amb pancartes les muralles de la Seu Vella. Uns dos-cents voluntaris s'han mobilitzat per fer enquestes a la capital del Segrià i recollir propostes dels ciutadans sobre com hauria de ser una Catalunya independent.

Però la Gigaenquesta continua, de manera més discreta, a d'altres poblacions fins al 9-N.

55.000 voluntaris participen en aquesta campanya que ha arribat a la majoria de municipis de Catalunya i, segons els organitzadors, ja ha arribat a centenars de milers de cases, encara que no tothom l'ha contestat.

Inicis

La Gigaenquesta va començar el dissabte 4 d'octubre en una cinquantena de municipis del país amb la mobilització de 8.000 voluntaris. Badalona i Girona van ser dues de les ciutats on la campanya unitària impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural van dur a terme la primera gran jornada d'aquesta enquesta, composta de sis preguntes, que té per objectiu arribar a totes les llars de Catalunya per escoltar els somnis dels catalans per construir un nou país.

El 25 de setembre ja eren 25.000 voluntaris i un mes després aquesta xifra s'ha doblat.

Anar al contingut