José Montilla, al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio.
José Montilla, al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio.
Barcelona

Montilla s'ofereix per defensar Artur Mas davant dels tribunals en la querella pel 9-N

L'expresident de la Generalitat José Montilla assegura que, si cal, defensarà el president Artur Mas davant els tribunals en la querella pel 9-N que ha presentat la Fiscalia

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat José Montilla assegura que, si cal, defensarà el president Artur Mas davant els tribunals en la querella pel 9-N que ha presentat la Fiscalia.

En declaracions al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, Montilla afirma que "en el cas hipotètic" que la querella prosperés "la defensa del president Mas pot comptar amb mi com a testimoni".

Malgrat l'oferiment, Montilla diu que està convençut que la querella s'acabarà arxivant

L'expresident avisa que la querella és un error polític. Ha remarcat que els problemes polítics s'han d'abordar des del diàleg i la política, no des de la justícia. 

La Fiscalia General de l'Estat va presentar divendres la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per la suposada comissió de delictes de desobediència greu, prevaricació, malversació i usurpació de funcions en el procés participatiu del 9-N.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut